Van Stephan heb ik geleerd hoe je creativiteit kunt ontwikkelen en organiseren; in een organisatie, maar ook bij jezelf. Iets waar ik nog dagelijks veel profijt van heb. Met zijn bedrijfskundige achtergrond zorgt Stephan ervoor dat creatief denken niet bij idee-ontwikkeling blijft, maar ook daadwerkelijk tot resultaat leidt. Zijn inzicht in mensen en groepsprocessen maakt dat Stephan zelfs de grootste sceptici mee krijgt in het zich aanleren en toepassen van creatieve denktechnieken, Stephan bewaart de rust en het overzicht; onverstoorbaar! Met een enorme parate kennis en ervaring. Het was een feest van hem te leren en met hem te werken. Ik hoop dat onze wegen nog veel mogen kruisen!’

Stephan helped me in my recent job hunt. In contrast to almost all of the other recruiters and head-hunters that I had to deal with, he was personally interested and highly involved. He has a good knowledge of Agile and Scrum and makes sure he knows about the vacancy and your profile before looking for a match, a breath of fresh air to find someone who understands that integrity is good business. Even though I eventually found work outside of his network, I still feel the need to write this recommendation, that in itself says enough.

Stephan is, tijdens mijn afstudeerstage bij neomax, een enorme bron van inspiratie geweest hij is vooruitstrevend en heeft constant nieuwe ideeën. Hij heeft het vermogen om het beste in iemand naar boven te halen en is bereid geweest om in mijn ontwikkeling te investeren. Het enthousiasme dat Stephan uitstraalt en de snelheid waarmee hij kansen ziet en durft aan te grijpen, werkt aanstekelijk en enorm motiverend. Ik kan mijn afstudeerstage dan ook alleen maar omschrijven als een groot succes!

Visionair, Motivator, Mentor zijn nog maar enkele talenten van Stephen waar ik van heb mogen genieten. Stephen weet altijd exact waar iemand te plaatsen en hoe iemand te motiveren om het maximale eruit te halen. Daarbij zorgt zijn persoonlijke begeleiding ervoor dat het daar niet bij blijft. Blijf jezelf ontwikkelen en blijf scherp, hou je ogen op de bal maar sta open voor veranderingen want kansen komen niet, kansen gaan voorbij… Heerlijk. Genoten. Dankjewel Stephan! Alle vertrouwen in jou.