Over ons; bij Bright IT People geloven wij in duurzame ontwikkeling van en met mensen.

Bright IT People is opgericht vanuit de overtuiging dat je samen kijkt naar de behoefte, competenties en mogelijkheden van jou als IT specialist en het project bij de klant.
Samen succesvol zijn is een pad dat je samen bewandelt. Bij Bright-IT-People gaat het niet over ons, het gaat over onze IT specialisten en onze opdrachtgevers.

Bright IT People heeft een groot netwerk met IT specialisten.
Wij leveren de juiste IT specialisten op het juiste moment passend bij de vraagstukken van de IT manager.

Het begint met helder zijn over de functie inhoud van het project, de opdrachtgever zelf, opleidingsmogelijkheden en een goed passend salaris.
In het verleden hebben we bewezen dat het centraal stellen van de capaciteiten en wensen van jou als IT specialist zeer succesvol voor alle partijen is.

Intern noemen we dit;

CANI – Constant and Never-ending Improvement

Wanneer je je commiteerd en verbind aan CANI, ben je constant bezig met groei. Hierdoor groei je op alle gebieden van het leven, spiritueel, mentaal, emotioneel, fysiek en financieel. Je voelt èn geniet van een diep gevoel van welzijn, geluk, vreugde en voldoening. Hier gaan wij voor!

Onze missie;

Het opzetten van een groot netwerk van IT specialisten met Constant and Never-ending Improving People. Waarbij we elkaar scherp houden en de IT en organisatie verder ontwikkelen naar een hoger plan.

 

Bright IT People

Headquaters

Eusebiusbuitensingel 6

6828 HT Arnhem

 

info@bright-it-people.com

bright-it-people.com

 

Telephone: +31629470997

 

locatie West

Plein 1945 nr. 27

1251 MA Laren